Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: кус-кус (борошно твердих сортів пшениці, вода), журавлина сушена, горіх волоський, сухі вершки. Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Маса нетто: | 100 г |
---|---|
Маса порції: | 350 г |
Енергетична цінність: | 113,9 / 398,7 Ккал |
Білки: | 3,1 / 10,8 г |
Жири: | 3,8 / 13,4 г |
Вуглеводи: | 17,6 / 61,5 г |
Термін придатності: | 2 роки |