Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: яловичина варена сушена, квасоля варена сублімована, овочі тушковані сублімовані (буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка), картопляні пластівці, цукор, сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Маса нетто: | 50 г |
---|---|
Маса порції: | 450 г |
Енергетична цінність: | 35,8 /160,1 Ккал |
Білки: | 2,7 / 12,1 г |
Жири: | 0,2 / 1,0 г |
Вуглеводи: | 6,2 / 27,7 г |
Термін придатності: | 2 роки |